Överkast – ge dig i kast med dem

överkastDitt sovrum känns perfekt. Det är hemtrevligt, mysigt och vackert. Dessutom är det lättstädat, och du trivs verkligen där inne. Men det känns ändå som att något fattas.

Du kan inte komma på vad det är, tills du får syn på sängen. Den ser alltid lite tråkig ut, även när den är fint bäddad. Plötsligt vet du exakt vad det är som fattas. Ett överkast!

Med ett överkast får även sängen en personlig prägel, och kan matcha rummet, vilket påslakan du än har. När du bäddar behöver du bara rätta till täcke och kudde litegrann innan du lägger över överkastet. Direkt ser rummet snyggt och prydligt ut.

Överkastet ger ditt rum det där lilla extra. Det ger rummet en helhet och får det att alltid se städat ut. Dessutom kan du välja och vraka bland färger, mönster och material, vilket innebär att du kan köpa flera och byta efter ditt humör, eller om du ändrar om i sovrummet. Ett överkast kan få ditt rum att se mysigare, lyxigare eller kanske hemtrevligare ut, beroende på vad du är ute efter. Ett mjukt överkast ger kanske den där extra myskänslan, medan ett glansigare i silke ger en lyxkänsla.