Analpluggar och övriga sexleksaker

sexleksakerDet finns tusentals sexleksaker att välja mellan, något som inte är det vanligaste som används är analpluggar eller som det även kallas analdildos. Det är underskattat av många hur skönt det kan vara för kvinnan att vara fylld från bägge håll samtidigt. Det är lite som att fantisera om en trekant, vilket många kvinnor gjort eller kanske redan fått uppleva. När man skall köpa sexleksaker eller i detta fall analpluggar eller analkulor så ska man tänka på att inte köpa en för stor på en gång. Det bästa är att köpa några olika storlekar för att börja med den minsta och sedan fortsätta upp till den största. Den mista som man köper behöver inte vara bredare än ett finger, det är viktigt att börja långsamt. Analkulor är även en sexleksak som används en del, det är ett gäng kulor som sitter på rad på ett snöre som man sedan för in en efter en. Dessa finns även med vibration vilket uppskattas av många kvinnor. Analplugg köper man enklast över nätet och de brukar kosta mellan 50 kr upp till ca 300 för lyxvarianterna. Testa, du har inget att förlora!