Ansiktsmålning – bli ett proffs med kurser

ansiktsmålningNär barnen ska ha kalas, halloweenfest eller det är dags för ett annat kul evenemang kan det vara kul att kunna måla dom bra. Tänk att kunna göra en ansiktsmålning helt själv och se till att alla ungar ser fantastiska ut! Lejon, häxor, drakar, prinsessor, ja, allt det där som barnen alltid drömt om.

Gå en kurs i ansiktsmålning och lär dig hur du ska göra för att målningarna ska bli professionella och se riktigt bra ut. Gwennys ansiktsmålning erbjuder kurser både i små grupper och som privatperson – efter bara några timmar kan du grunderna! Om du väljer att gå i grupp får du lära dig pensel- & svampteknik, snirklar, droppar och tigerstreck samt att måla en fjäril, prinsessa och tiger på ansiktet. Vad mer behöver man kunna?

Läs mer på http://www.gwennysansiktsmalning.se/Kurser.htm (Småland). Liknande kurser i ansiktsmålning som finns http://www.p-artdesign.com/?pageid=5 (Stockholm). Hitta fler kurser i ansiktsmålning färg genom att söka på nätet med inriktning på där just där du bor.

Gör nästa kalas minnesvärt både för dig själv, barnen och föräldrarna genom att anordna ansiktsmålning. Det blir en kul dag för alla och fram för allt barnen kommer att uppskatta det. Det blir någonting nytt och fräscht som sticker ut från mängden!